Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Last van een stijve nek???

Last van een stijve nek???

by de man in de zorg on March 15, 2005

15-03-05
last vaneen stijve nek
Dinsdag 15 maart 2005
Een bejaarde vrouw heeft al een tijdje last van een stijve nek. Een bejaarde vriendin van haar raadt de vrouw aan om eens een massagestaaf te proberen. “Ik zie die dingen wel eens in de Wehkamp staan. Helpt het niet, het schaadt ook niet.”
De vrouw bestelt inderdaad een “massagestaaf” bij de Wehkamp en een paar keer per dag wrijft ze deze over haar pijnlijke nek. Na gebruik zet ze hem in de vensterbank van haar slaapkamer.
Een buurvrouw heeft de massagestaaf al een paar keer voor het raam zien staan en belt de dochter van de bejaarde vrouw om te vertellen wat er bij haar moeder in de vensterbank staat. De dochter gaat meteen naar haar moeder en vraagt waar ze dat ding voor gebruikt. Haar moeder vertelt dat het voor haar pijnlijke nek is, waarop de dochter uitlegt dat hij daar eigenlijk niet voor bedoelt is. Als ze vertelt wat de meest gebruikte toepassing is, reageert haar moeder verschrikt:
“Ojee, en ik ben er ook al mee naar de Hema geweest: Kunt u hier een paar nieuwe batterijtjes inzetten? want ik gebruik hem wel drie keer per dag”
bron www.broodjeaap.nl

Previous post:

Next post: