Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   lekker genieten….?

lekker genieten….?

by de man in de zorg on July 29, 2007

lekker genieten
Lekker genieten dacht ik voorafgaand aan dit weekend. Ja; dacht ik. Gisteren lang op de computer bezig geweest en flink aan het downloaden geweest. De meest idiote films en muziek downloaden; terwijl ik tussendoor een beetje aan het rommelen ben geweest met een programma; om het te leren.
Pfff; paint shop pro photo XI. Wel mooi dat programma; je kan er een hoop mee. Ook met updates en zo bezig geweest en het een en ander geinstaleerd. Leuk; morgen; lees dus vandaag; de middag en de avond vrij om verder te rommelen.

Vannacht lekker geregend in mooi Hoogvliet. Vanmorgen kwam ik beneden; heeft het weer beneden in m’n woonkamer geregend. Neen; niet bij een raam en niet door het plafond of zo. Neen; twintig centimeter voorbij m’n raam; een plaats waar geen leidingen lopen komt het water naar beneden. Neen; tis niet m’n dak; er is nog een etage daarboven maar tussen de eerste en de tweede etage.
Lekkere plas water in huis en een hoop ellende. Dag lekker weekend! Oke; tis deels verholpen; morgen komt er iemand voor. Vanmiddag computer aan om even leuk te klootzakken voor mezelf. Computer crash; dus alles weer onieuw backuppen en moeten instaleren. Hoop werk en ik zie mijn lekkere vrije weekend in rook opgaan. Om eerlijk te zijn; ik heb heerlijk genoten deze twee dagen :(
Maarja; niet zeuren. Daar heb je niets aan. Vanavond m’n vriendin opwachten en gewoon tegen twaalven naar bed; moet er morgen zeer vroeg uit. Dagdienst.
Tot morgen

Previous post:

Next post: