Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   leuk he die vond ik ook zo mooi

leuk he die vond ik ook zo mooi

by de man in de zorg on August 13, 2011

leuk he die vond ik ook zo mooi
Zeer veel gekocht voor de aanstaande levering van de baby door de ooievaar. Leuke dingen groot en klein, want het gaat er allemaal zo snel aankomen. Vriendin goed in de groei. Per week zie je haar buikje groeien. Toch maak ik me zorgen. Vriendin is niet groot van lengte, en ik snap soms echt niet hoe daar over een klein aantal maanden een baby’tje uit kan komen. Waar laat ze het, vraag ik me vaak af. Waar zit dat baby’tje verstopt. Natuurlijk, ik weet waar het zit, maar dat het allemaal past, in haar buik….
Neen, veel kleertjes afgelopen tijd ook gekocht. Alles een beetje neutraal. Word het een jongentje, een meisje….. een twee, drie of vierling… toch maar aan het kopen en kopen. Bijna alles nieuw, maar soms ook op marktplaats bezig. Vandaag iets gekocht, iets heel kleins waar ik ongelooflijk blij mee ben. Vaak zijn het niet de grote dingen, vaak is het gewoon iets gewoon kleins, wat je zo leuk vind.

Belde aan bij Melody van marktplaats, en ze deed open. Ik stelde me voor en ze pakte het pakje. Leuk he die vond ik ook zo mooi, gaf ze aan, toen ze me het liet zien. Inderdaad, het is echt ongelooflijk leuk. Ik betaalde en keer er nog eens na.

Beste Melody, wat is het een mooi en leuk setje, wat ik bij je heb gekocht. Soms zit het niet in het grote, maar kan iets kleins zo ongelooflijk leuk wezen. Melody, ik weet zeker, mocht het meisje/meisje, twee of drieling geboren worden…. Wat zal het neutrale setje wat ik bij je gekocht heb, en wat ook jij zo mooi vond, leuk en mooi staan bij onze aanstaande baby. Dank je Melody.

Previous post:

Next post: