Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   liefde is….

liefde is….

by de man in de zorg on October 15, 2007

maandag 15 oktober 2007
vandaag vrij; vriendin vrij
Je kent ze nog wel; die gekke teksten die je vroeger en waarschijnlijk ook nu nog tegenkom op borden; kommen en zo. Liefde is. Liefde is en dan een spreuk of gezegde, leuk onzinnig en ja volkomen flauwekul. Maarja; je heb altijd van die rommel die mensen kopen; en de kast gooien en nooit meer gebruiken en tenslotte aan de rommelmarkt van de plaastselijke kerk geven; die vervolgens ook die troep niet wil en kan verkopen; en tenslotte maar gratis weggeeft.

Gisteren kwam mijn vriendin terug van haar job; en net als bij mij is ook daar de bezetting soms niet optimaal. Regelmatig komt ze thuis; gaar en moe; en valt ze als een blok s’avonds op de bank in slaap. Vroeg opstaan; en je ren je rotten in je zorgtoko en ja….ook nog een druk priveleven. Druk, druk, druk; we hebben het allemaal druk. Net als bij jou en mij staan overal vakatures open in de zorg en ook van andere diciplines en de vraag naar deskundig personeel neemt gelukkig toe. Niet alleen bij mij; maar ook bij de buren; waar mijn vriendin werkt; en waarschijnlijk ook in jouw zorgtoko.

Sinds kort staan er bij mij vakatures op de site; van een of ander bedrijf waarmee ik een habbekrats verdien. Denk aan enkele euro’s per maand. Iets wat nooit opleverd ten opzichte van de vele tijd die ik aan internet; de site en ook deze weblog besteed. Niemand in nederland verdient 20 eurocent per uur; tenzij je en weblog of internet site uit hobby opzet. Een weblog of internetsite beheren betaald slechter dan een pool die in taiwan jou senseo maakt.
Maarja; ik werk bij de “concurent” van mijn vriendin; de buren. En om eerlijk te zijn; ziekenverzorgende.nl is niet klein kwa bezoek, ongeveer drieduizend lezers per dag; ja daar heb ik het over. Op deze site staat; bij toeval ontdekt; de reclame van vakatures; vakatures van een bedrijf dat niet voorziet in het oplossen van banen in mijn zorgtoko; maar van de buren. Het invoeren van argos geeft talloze vakatures in mooi hoogvliet en in de omgeving van deze prachtige stinkstad; en ook, ja haar zorgtoko.

Liefde is……de zorgvakatures mijn vriendin oplossen die werkt bij de buren; om haar werkdruk te verlichten; zodat ze meer uitgerust is als ze thuiskomt en we zo samen meer aan de avonden hebben als we samen thuis zijn. Een leuke spreuk; maar ik vraag me af of dit of deze spreuk op ee kommetjes past en deze kommetjes wil kopen 😉

Previous post:

Next post: