Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   lolaborstel en sopdoekje

lolaborstel en sopdoekje

by de man in de zorg on April 28, 2007

lolaborstel en sopdoekje
Lolaborstel en sopdoekje Zo, ze zitten erop. Vier nachten werken op een relatief rustige afdeling. Ja de gekte is er een beetje af; en kijkend naar mijn voorgangers in de nacht; bof ik, denk ik. Ja, genoeg te klootzakken en te rommelen. Buiten de dingen die je doet, veel sop en sop werk. Rolstoelen en medicijnkarren. Geen onaardig werk om te doen, dan vliegt de nacht lekker snel voorbij. Her en der een bel; alhoewel het ja; eigenlijk bestwel mee viel en meer. Weetje; zolang je loop te rommelen gaat het wel en om eerlijk te zijn vliegen de nachten dan ook wel snel voorbij. Neen; oke ik had de mogenlijkheid; voor de tv zitten en tussendoor je werk doen is niet voor mij. Neen; laat mij dan maar lekker soppen met mijn allesreiniger en mijn poetsdoek. De jam en de hagelslag tussen de zittingen uitpeuterend. Maarja. Tis wel prettig. Hebben die mensjes ook weer een schone stoel en kunnen ze weer even vooruit voor een paar dagen.
Vandaag lekker vroeg uit bed gekomen. Even de log schrijven en vandaag lekker zonnebaden. Tis lekker; ben muf. Even rust en morgen aan de verf. Kep nog een flink aantal meters te verven aan de schutting. Lekker bruin worden vervend in het zonnetje en de bruine beits, zal een mooi kleurtje hebben als ik halverwege ben. Tot maandag; overmorgen de verjaardag van onze dode koningin vieren. Ehh schat; wat eten we dan?

Previous post:

Next post: