Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   magnetron recept en recepten krabsouffle

magnetron recept en recepten krabsouffle

by de man in de zorg on January 17, 2000

magnetron recept en recepten krabsouffle

1 dl melk
4 eieren
1/2 theelepel kerrie
1 eetlepel ma‹zena
100 gr creme fraiche
20 gr boter
peper en zout
150 gr krabvlees

Verwarm de melk in een beker 1 1/2 minuut op HOOG (100%).
Klop de eieren met de kerrie, ma‹zena, peper en zout.
Voeg de melk toe en tot slot de creme fraiche en kleingesneden krab.
Beboter de soufl‚vorm en giet het krabmengsel er in.
Zet de vorm in de magnetron en verwarm dit 5 minuten op MIDDEN HOOG (70%).
Roer de souffl‚ voorzichtig door en plaats de vorm nogmaals 5 minuten op
MIDDEN HOOG (70%).
De krab souffl‚ iets laten afkoelen.

Previous post:

Next post: