Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   magnetron recept en recepten lamskoteletten met honingsaus

magnetron recept en recepten lamskoteletten met honingsaus

by de man in de zorg on January 17, 2000

magnetron recept en recepten lamskoteletten met honingsaus

4 lamskoteletten
1 teentje knoflook
peterselie
1 eetlepel ketjap
1 eetlepel sherry
2 eetlepels honing

Snijd het meeste vet van de koteletten en maak met een scherp mesje
sneetjes in het vlees.
Pel de knoflook, snijd hem in dunne reepjes en steek die in de sneetjes in
het vlees.
Roer de ketjap, sherry en honing door elkaar en smeer de helft hiervan op
de koteletten.
Leg deze in een ondiepe ovenvaste schaal zo naast elkaar dat de botten
naar het midden van de schaal liggen.
Laat de koteletten onafgedekt in 10 minuten op 70% gaar worden en smeer ze
halverwege nogmaals met de rest van het honingmengsel in.

Previous post:

Next post: