Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   magnetron recept en recepten tomaat eischotel met mortadella

magnetron recept en recepten tomaat eischotel met mortadella

by de man in de zorg on January 17, 2000

magnetron recept en recepten tomaat eischotel met mortadella

3 sjalotjes
6 trostomaten
1 groene paprika
1 rood pepertje
8 eieren
100 gr mortadella in reepjes
2 theelepels Proven‡aalse kruiden
peper, zout
1 eetlepel fijngeknipte bieslook

Snijd de sjalotjes in dunne partjes.
Snijd de tomaten in plakken.
Snijd de paprika in repen.
Verwijder van het pepertje de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn.
Schik de groenten in een magnetronschaal en verwarm de groenten afgedekt ñ
8 minuten op 700 Watt.
Schep tussentijds om.
Klop de eieren los, schep er de mortadella, de Proven‡aalse kruiden en wat
peper en zout door en schenk dit mengsel over de groenten.
Verwarm de schotel onafgedekt 7 minuten op 400 Watt.
Schep het gerecht tussentijds tweemaal om.

Previous post:

Next post: