Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   magnetron recept en recepten tomatensaus

magnetron recept en recepten tomatensaus

by de man in de zorg on January 17, 2000

magnetron recept en recepten tomatensaus

1 blikje tomatenpuree
25 gr boter
25 gr bloem
2 1/2 dl water
1 theelepel bouillonpoeder
tijm
peterselie
zout
eventueel 2 eetlepels creme fraiche

Smelt de boter in 1 minuut HOOG (100%) magnetron.
Klop met een garde de
bloem erdoor,voeg het water, de bouillonpoeder en tomatenpuree toe.
Verwarm dit 2 minuten op HOOG (100%).
Doe de kruiden erbij en zet de saus nog 1 minuut op HOOG (100%) in de
magnetron.
Extra romig krijgt u de saus door tot slot nog 2 eetlepels creme fraiche
erdoor te roeren.

Previous post:

Next post: