Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   magnetron recept en recepten tropische schotel

magnetron recept en recepten tropische schotel

by de man in de zorg on January 17, 2000

magnetron recept en recepten tropische schotel

20 gr boter
1 ui
1/2 rode en 1/2 groene paprika
2 tomaten
150 gr hamlappen
100 gr pindakaas
150 cc water
50 gr taug‚
1 banaan
1 theelepel sambal
peper, zout, ketoembar

Smelt de boter in een schaal 30 seconden op HOOG (100%).
Snijd de ui, paprika en tomaten in kleine stukjes.
Roer de groenten door de gesmolten boter, dek de schaal af en bak dit in 3
minuten op HOOG (100%).
Snijd de hamlap in kleine blokjes en voeg deze toe aan de groenten.
Zet de schaal afgedekt terug in de magnetron 2 minuten op HOOG (100%).
Voeg de pindakaas en het water toe en laat dit sudderen in de magnetron
5 minuten op MIDDEN LAAG (30%).
Voeg tot slot de taug‚, banaan in plakjes en de sambal toe.
Zet de tropische schotel terug in de magnetron voor 2 minuten op HOOG
(100%).
Roer alles goed door en serveer deze schotel met rijst en verse ananas.

Previous post:

Next post: