Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   magnetron recept en recepten viscurry

magnetron recept en recepten viscurry

by de man in de zorg on January 17, 2000

magnetron recept en recepten viscurry
(2 personen)

400 gr kabeljauwfilet
1 eetlepel citroensap
2 uien
100 gr creme fraiche
2 eidooiers
zout, peper, kerriepoeder
1 grote banaan
100 gr diepvries doperwtjes
peterselie

Was de vis onder de koude kraan, dep hem met keukenpapier droog en be-
sprenkel met citroensap.
Snijd de uien in ringen en verwarm ze samen met de kabeljauw in een
ingevette glazen schaal afgedekt 4 minuten op 50% (300 Watt).
Roer de creme fraiche met de eidooiers los en breng op smaak met zout,
peper en kerriepoeder.
Snijd De banaan in plakjes.
Verdeel de banaan, de doperwtjes en de saus over de vis en laat de viscur-
ry op 50% en afgedekt in 5 minuten gaar worden.
Bestrooi de visschotel voor het serveren met gehakte peterselie.

Previous post:

Next post: