Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   mannen in de zorg oordeel en vooroordeel

mannen in de zorg oordeel en vooroordeel

by de man in de zorg on March 12, 2012

Vind jij doordat er soms 1 gek is die bejaarden misbruikt in een verpleeghuis dat er daarom geen mannen meer in te verpleeghuis mogen werken, en vind jij dat duizenden mannen die zeer goed hun best doen met alle goede intenties er onder moeten lijden, onder een zo’n gek?
Ik vind dat alle mannen die waanzinnig goed hun best doen, er niet mogen onder lijden onder het feit dat er een debiel is die zo doet. Mannen in de zorg zijn zeker onmisbaar, zeker ook in de verpleeghuiszorg. Er lopen zeer zeer veel goede mannelijke zorgverleners rond, die ongelooflijk hun best doen en zeer goede zorg verlenen, zonder aan bovenstaand feit de durven denken! 1 Debiel mag het niet verpesten voor duizenden goede, vind ik persoonlijk.

Vind jij doordat er soms 1 gek is die kinderen misbruikt in de kinderopvang dat er daarom geen mannen meer in de kinderopvang mogen werken, en vond jij dat duizenden mannen die zeer goed hun best doen met alle goede intenties er onder moeten lijden, onder een zo’n gek?
Ik vind dat alle mannen die waanzinnig goed hun best doen, er niet mogen onder lijden onder het feit dat er een debiel is die zo doet. Mannen in de kinderopvang zijn zeker onmisbaar, zeker ook in dit werkveld van de zorg. Er lopen zeer zeer veel goede mannelijke zorgverleners rond, die ongelooflijk hun best doen en zeer goede zorg verlenen, zonder aan bovenstaand feit de durven denken! 1 Debiel mag het niet verpesten voor duizenden goede, vind ik persoonlijk.

Vind jij doordat er soms 1 gek is die zwak begaafden misbruikt in de gehandicaptenzorg dat er daarom geen mannen meer in de gehandicaptenzorg mogen werken, en vind jij dat duizenden mannen die zeer goed hun best doen met alle goede intenties er onder moeten lijden, onder een zo’n gek?
Ik vind dat alle mannen die waanzinnig goed hun best doen, er niet mogen onder lijden onder het feit dat er een debiel is die zo doet. Mannen in de zorg zijn zeker onmisbaar, zeker ook in de gehandicaptenzorg. Er lopen zeer zeer veel goede mannelijke zorgverleners rond, die ongelooflijk hun best doen en zeer goede zorg verlenen, zonder aan bovenstaand feit de durven denken! 1 Debiel mag het niet verpesten voor duizenden goede, vind ik persoonlijk.

In alle bovengenoemde gevallen zeg ik dat er zeer veel goede mannelijke zorgverleners zijn, en dat ik het belachelijk vinden dat doordat er 1 zo’n gek is dat daar duizenden onder lijden. Dit kan niet. Ook ik ben een man, werk met de beste intenties op mijn werkvloer, en weet donders goed wat de grenzen zijn. Ik doe dit werk als man omdat het gewoon en heel moei beroep is. Niets is mooier dan zorg verlenen vind ik, en ik sta nog steeds achter de goede keuze die ik ooit als man zijnde heb gemaakt voor te kiezen voor zorg, en ik vind het vreselijk dat 1 gek het verpest voor duizenden goede, dit kan en mag niet.
Een mooi verhaal, van mijn mening en ik hoop ook jouw mening. 1 gek verpest het voor duizenden goede, en ook jij vind hoop ik dat duizenden er niet onder mogen leiden. Mannen zijn een ongelooflijk belangrijke en goede bijdrage inde zorg. Jij oordeelt niet en veroordeelt niet. Veroordeeld ook niet mannen in de zorg, bij voorbaat.

Je heb de keuze.
Jouw eigen kind kan je onderbrengen in een kinderdag opvang, waar alleen maar mannen werken, of onderbrengen waar alleen maar vrouwen werken? Welke keuze maak je?
Jou kind onderbrengen in een zorgcentrum voor gehandicaptenzorg, waarbij net in het nieuws is dat er een groot incident is geweest, op een afdeling waar alleen maar mannen werken of je kind te laten verblijven op een afdeling waar alleen maar vrouwen werken…
Ik oordeel niet over mannen in de zorg
Ik veroordeel niet mannen in de zorg, maar weet net zoals jouw zeker waar ik mijn kind ga onderbrengen.

Previous post:

Next post: