Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   marmein

marmein

by de man in de zorg on July 3, 2007

marmein
Vandaag vrij en vandaag ga als het weer het toelaat hem kopen. Een raynoxdcr 250 macrolens. Een soort verrekijker of vergrootglas waarmee je dingen net scherper mee op de foto kan krijgen; en kleine dingen mee kan ‘opblazen’ tot a4tjes en meer.
Neen, gewoon uit hobby en omdat ik het wel leuk vind, en ik ja eigenlijk wel stikjalours ben op mensen die meer uit een mindere camera halen of hebben gehaald….dat wil ik misschien ook wel doen.
marmein.nl is een weblog die ik lang volg. Verbluffend hoe deze vrouw telkens, elke dag een foto, neerzet waar je U tegen zeg. Neen; in het begin had ze geen super camera; maar 1 die iedereen die iets meer dan twee honderd euro voor een digitale camera uit wil geven kan kopen.
Haar foto’s waren gemaakt met een canon finepix; nu met een grote canon.
Maar toch.
Stikjalours ga bijna elke dag langs en mijn (mooiste) foto’s vallen in het niet als ik dat elke dag ziet. Ik leer denk ik best wel van m’n cameraatje maar zonder macrolens zal ik nooit een vlinder bijvoorbeeld die er is, zo mooi vast kunnen leggen zonder macrolens; vandaar m’n keuze voor zo’n vergrootlens. Vandaag ga ik hem kopen; en ik kijk er naar uit om hem te gaan gebruiken. Het materiaal is er…..nu nog goed leren fotograferen met zo’n lensje.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Een normale marmein.nl foto. Hieronder een foto waarik stinkend mijn best voor heb gedaan; maar in het niet valt met deze foto
marmein.nl

Previous post:

Next post: