Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   mijn oud collega

mijn oud collega

by de man in de zorg on March 18, 2006

mijn oud collega
Vandaag werken; late?dienst. Vriendin…vrij; ja deels.
Neen late dienst; sta vanavond lekker. Een zorgassistent en ja; een leerling derde jaars waarvan ik weet en besef dat zij ook zo denk als mij. Ja; prettig; niet kiezen voor het makkelijke; maar voor het goede. Kan wel goed met haar werken. Tis prettig werken met haar. Haar denken, haar doen en laten; ja; dat bevalt me wel. Sta gelukkig vanavond onder andere met haar. Gelijk denkend; moet lukken, lekker….beter!

Neen, kan goed praten over mijn werk met mijn oud collega. Mijn oud collega die ik regelmatig zie. Ja; ze weet waanzinnig veel en als ik iets heb kan ik altijd op haar terugvallen. Ook bij dingen die bij haar spelen kan ze altijd bij mij terecht. Ik besef dat ik mijn oud collega graag als collega zou willen hebben; zij wil niet. Een andere kijk op zorg heeft ze; een goede kijk op zorg en ja, haar manier van zorg verlenen bevalt me wel.
Neen, die oud collega kan ik al vanaf 1992. Ik was schoonmaker in een verpleeghuis; zij werkte al een poosje in de zorg. Ben haar eigenlijk nooit uit het oog verloren en heb er zeer goed contact mee.
Neen; ze denkt anders; weet veel en is ja….haar werk; ouderenzorg; is haar leven. Haar zorg…ouderenzorg neemt een zeer grote en belangrijke plaats in haar leven in. Ik bewonder haar persoonlijk. Niet zozeer als oud collega maar zeker ook als mens. Lief en goed en ja; zeer sociaal. Kan altijd; ja altijd; dag en nacht; bij haar terecht als ik tegen dingen aanlopp en ja ; ze heeft een andere kijk op dingen. Kan over werk duizend en een dingen uitleggen en vragen; zij weet altijd het anwoord. Ook wederzijds. Ik ben altijd een luisterend oor voor haar. Dag en nacht; ik sta altijd voor haar klaar; desnoods midden in de nacht!
Ja; ook zij neemt soms dingen mee; mee naar huis maar dan toch kan ze altijd bij mij terecht.
Neen ik zie mijn oud collega niet echt veel; graag zou ik mijn oud collega vaker zien. Mijn oud collega; een super collega; lief en aardig……enne ze ziet er zeer goed uit!
Zou haar graag nog meer zien; mijn oud collega; maarja beiden in de zorg werken levert soms moeilijkheden op om elkaar meer te zien.
Mijn oud collega; is mijn lieve vriendin die ik al zeer lang ken en waarmee ik sinds 1992 een vaste relatie heb. Een super oud collega; mijn vriendin!

Previous post:

Next post: