Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Mijn zorgcoordinator

Mijn zorgcoordinator

by de man in de zorg on October 7, 2004

mijn zorgcoordinator
Mijn zorgencoordinator op de afdeling is een duizendpoot. De naam alleen zegt het al; een zorgcoordinator coordineert zorgen. Vele zorg van heet personeel komen op haar af. Mijn vriendje heeft een dagdienst en nu zie ik hem niet vanavond en dat vind ik niet leuk kun je me helpen?
Ik wil vrij maar ik moet werken kan ik met iemand ruilen? Ik heb thuis ruzie en daardoor functioneer ik wat minder op mijn werk heb je even? Mijn uren op de dienstlijst kloppen niet ik werk te veel klopt dat?
Vele vragen komen op de schouders van onze zorgencoordinator af. Een taak van de zorgencoordinator is om onze zorgen via haar in juiste banen te laten lijden. Grote zorgen kleine zorgen van het personeel; alles komt richting de zorgencoordinator.
Een duizendpoot is de zorgencoordinator en ik begrijp heel goed dat ondanks alles eigen zorgen er zeer veel op onze zorgencoordinators afkomt; misschien wel te veel. Vandaar dat we op de afdeling met twee zorgencoordinators lopen zodat als de zorgen van het personeel voor 1 zorgcoordinator te veel zijn dat zij de zorgen van het personeel kan delen met haar collega.
Zo kunnen ze ook weer zorgen voor elkaar want met zoveel mensen en zoveel zorgen is het als zorgencoordinator soms wel erg moeilijk op een zorgafdeling.

mijn zorgcoordinator
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: