Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   morgen

morgen

by de man in de zorg on October 5, 2008

morgen
Morgen is mijn eerste dag in mijn nieuwe zorgtoko. Iets waarvoor ik een aardig lange tijd terug bewust voor heb gekozen gaat vanaf morgen beginnen.
Kleinschalig wonen; een woongroep van acht bewoners en ja een aantal witte rakkers voor de zorg en de toeters en bellen eromheen.
Ja; lang naar uitgekeken; vanaf juni loop ik al in de pg; en ja; vanaf morgen gaat het echt beginnen. Eindelijk voor mij!!!!
Neen; weer een grote verandering; en wel een zeer grote. Weer alles onbekend; kwa afdeling en ja; weer aan klootzakken omdat je niets weet te staan. Een grote geruststelling heb ik wel …. mijn collega’s lopen tegen hetzelfde aan; alhoewel die al een aardig begin hebben gehad. Mijn eerste dag morgen; dat moet lukken. De overgang van somatiek naar pg ging ook wel netjes. Je ziet en zag er wel tegenop; tegen het onbekende; maar toch… Je merk dat het wel snel went. Althans dat heb ik ervaren bij mijn overgang van somatiek naar pg in juni.
Morgen een eerste dag; weer een nieuw begin; maar nu op het kleinschalig woonproject van onze club. Weetje; ik heb er best wel zin in. Je loop er met zijn allen best wel lang naar uit te kijken; en ja; de dingen op de afdeling en de verhuizing vergde ook zijn tol voor m’n maatjes en ook mij.
Zal wel vreemd wezen…. Tuurlijk; de bewoners blijven hetzelfde, maar kijkend hoe ze zich aan gaan passen. Planten; oude; moet je niet verplaatsen; dan gaat het slecht met ze en krijgen ze een duw of dauw. Ik hoop dat de verandering voor mijn bewonertjes goed uitpakt.
Morgen mijn eerste dag op kleinschalig wonen…..alweer een nieuw begin; kep er zin in
tot oneven

Previous post:

Next post: