Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   mossel recept en recepten gegratineerde mosselen

mossel recept en recepten gegratineerde mosselen

by de man in de zorg on January 27, 2000

mossel recept en recepten gegratineerde mosselen

Benodigdheden:
2 kg verse mosselen
150 gr verse champignons
50 gr geraspte kaas
2 kopjes dikke b‚chamelsaus
25 gr roomboter
paneermeel

Bereiding:
Kook de mosselen in licht gezouten water tot alle schelpen open staan.
Schrik ze met koud water af en neem de mosselen uit de schelpen.
Meng de mosselen, de in plakjes gesneden champignons en de b‚chamelsaus.
Verdeel het mengsel over 4 kleine of een grote vuurvaste schaal.
Bestrooi het gerecht met paneermeel en geraspte kaas. Beleg het met
kleine stukjes roomboter.
Gratineer de mosselen in de hete oven.

Previous post:

Next post: