Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   mossel recept en recepten mosselen met kaas

mossel recept en recepten mosselen met kaas

by de man in de zorg on January 27, 2000

mossel recept en recepten mosselen met kaas

Benodigdheden:
1 kg verse mosselen
150 gr Roquefort of een andere blauwgeaderde kaas
1 beker slagroom (200 gr)
1 eierdooier
versgemalen peper
wat citroensap
boter

Bereiding:
Kook de mosselen in licht gezouten water tot alle schelpen open staan.
Prak de kaas met een vork, voeg de room en de eierdooier toe en roer
alles tot een papje.
Breng het mengsel met peper en citroensap op smaak.
Neem de mosselen uit de schelpen en leg ze in een ingevette vuurvaste
schaal.
Schep de kaascreme over de mosselen en bak het voorgerecht bij een
temperatuur van 200ΓΈ in de oven

Previous post:

Next post: