Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   mossel recept en recepten mosselen pastagerecht boston

mossel recept en recepten mosselen pastagerecht boston

by de man in de zorg on January 27, 2000

mossel recept en recepten mosselen pastagerecht boston

Benodigdheden:
1.5 kg verse mosselen
1/2 liter water
250 gr groene noedels
30 gr boter
1 teentje knoflook
1 gesnipperde ui
300 gr champignons
2 bosjes peterselie
zout
peper
uiepoeder

Bereiding:
Kook de mosselen in licht gezouten water tot de schelpen open staan.
Kook ondertussen de noedels eveneens in gezouten water. Gooi het water
weg, schrik de noedels af en laat ze uitlekken.
Verhit de boter in een pan en fruit de knoflook, de uitesnippers, de
champignons en de gehakte peterselie.
Blus met het mosselnat en laat alles nog even opkoken.
Neem de mosselen uit de schelpen en voeg ze met de noedels aan het
mosselnat toe.
Laat er even de kook over komen en breng het gerecht op smaak.

Previous post:

Next post: