Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   naar de hoeren gaan is goedkoper

naar de hoeren gaan is goedkoper

by de man in de zorg on October 13, 2010

naar de hoeren gaan is goedkoper
Ouderenzorginstelling zinn vraagt vijftig euro voor een wandeling van een uur, bleek uit de uitzending van eenvandaag van12 oktober 2010 (zoek het even op, op uitzending gemist). Ook voor een extra badbeurt rekende men vijftig euro.
Dingen die vroeger bij de basiszorg gebeurde, zijn nu een luxe geworden die de verzekering niet meer betaald. Mag ik een keer extra in bad vraagt de bejaarde. Alleen als u vijftig euro betaald…..
Mag ik naar buiten….. voor vijftig euro doe ik alles voor u.
Een gat in de markt, en een of andere bezopen instelling bedacht het idioot hoge bedrag van vijftig euro extra voor dit. Vijftig euro per uur… mijn god, daarvoor moet ik als ziekenverzorgende veel bejaarden onder de douche doen… vijftig euro… ik zou zelf een illigale Pool nemen, betaal hem zwart en hij doet het voor tien euro.
Het is te bezopen voor woorden, betaal je het niet, heb je het niet. Jij en ik, degene die altijd keihard op zijn poten staan zullen dit niet twee a drie maal per week kunnen doen. Honderd vijftig euro meer per week, terwijl opa oma vader of moeder zich a scheel betaal aan de rekeningen in de instellingen, voor zorg… basiszorg….. (hoop je) dus ook wandelen… (hoop je, maar dikke streep erdoor…. geen personeel)
Vijftig euro voor een extra badbeurt en vijftig euro voor een wandeling…. dat is honderd euro.
Beste zorgintelling zinn…. hebben jullie ook wipkamertjes…. want als je genaaid word als bejaarden met zulke bedragen, voor wandelen en een badbeurd door jullie als zorginstelling… kan je beter naar de hoeren gaan als bejaarden. Dan word je ook genaaid …..maar het is veel goedkoper…. dan die idioot hoge bedragen die jullie hanteren

naar de hoeren gaan is goedkoper
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: