Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   niet vista ready

niet vista ready

by de man in de zorg on May 21, 2007

niet vista ready
Panda internet security.
Wat een rot programma is dat om te installeren op een windows vista pc.
Wie kan hem niet of wie kan hem eigenlijk wel; panda 2007 platinum; een of ander antivirus en wat al niet meer programma. Scant email blokkeert spam en heeft parental toezicht. Kan men ook geen pornosites meer bezoeken, maarja die bezoekt niemand, dus dat is overbodig. Ja; had hem wel; althans die 2006 versie maar die was afgelopen; dus toch maar een nieuwe gehaald. Die beviel goed; en als iets goed is moet je daarmee veder gaan. Geen Norton of wat dan ook.
Nooit geen problemen gehad op xp maar op vista panda installeren; 1 grote ramp. Vista ready staat erop en ook bij microsoft staat dat het word ondersteund.
Drie versies zijn er; en ik koop net die versie die het helaas nog niet doet onder vista. Ja; wel; maar via een kleine omweg, waarmee ik al vele uren mee aan het klootzakken ben geweest.
Het gevolg van het installeren was dat ik in een cirkel terecht kwam en hoe langer ik bezig was; hoe meer problemen ik kreeg. Aan het einde een kompleet zwart beeld. Begreep er niets van.
Maarja kad vijftig euro betaald en een doos gekregen met een cd rom en een code.
Cd erin; en te lezen krijgen dat panda niet geinstaleerd kon worden op de pc. Not vista ready.
Lang gezocht op internet en uitgekomen bij een beta versie en toch maar gedownload. Zestig mb groot. Zal mijn buurman blij mee wezen. Heeft hem ook gekocht maar die heeft nog een 56k6 modempje en internetten per minuut. Ben niet de kwaadste; kep hem geholpen. Kep hem aan hem gemaild.
Maar om een groot probleem klein te maken. Heb een copie van mijn bestanden gemaakt en alles maar opnieuw geinstaleerd, de standaard wel onder vista werkende norton eraf gehaald en panda er op gezet.
En warempel; het werkt. Kep gevochten met een groot panda internet security 2007 platinum probleem op mijn vista computer en het werkt na vele uren zweten en ploeteren.
Nu nog paint shop en ws ftp en een of andere medische encyclopedie; drie grote andere programma’s die op een of andere manier nog grote problemen opleveren met vista. Weetje, ik ben nog lang niet vista ready

morgen een nieuwe log, vanacht nachten

Previous post:

Next post: