Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   nieuwjaarsgroet aan balkenende

nieuwjaarsgroet aan balkenende

by de man in de zorg on January 1, 2010

nieuwjaarsgroet aan balkenende
Beste meneer balkenende

Jarenlang heb ik op uw partij gestemd. Uw partij werkende aan de hoeksteen van onze samenleving en die nu ons als ouderen in de kou laat staan.
Waar is uw gevoel als u zegt “heb uw naaste lief”? Wat betekenen deze woorden voor u? Natuurlijk; meneer Balkenende; ik ben niet uw naaste; maar u laat mij door uw falende regeren flink in de kou staan. U gaf tijdens de verkiezingen aan dat u het zo erg vond in de verpleeghuizen en verzorgingshuizen. Dit kon en mocht niet in Nederland. Bergen met geld heeft u beloofd; om de zorg aan de ouderen te verbeteren; voor meer handen aan het bed voor geode zorg. Het woord pyamadag; zeg u dit nog iets?
Er is (n)iets veranderd sinds dit woord volop in de media kwam en elke partij in den haag hier schande over sprak; maar we zijn er nog lang niet. Ook nu u er wel wat aan kan veranderen; zijn de dingen nog niet veranderd waarover u in de aanloop van de verkiezingen over sprak; meer geld voor zorg; meer handen aan het bed.
De zzp komt er aan; en mijn zorg word minder. Een verpleegster die inbiep en uitbiep bij het in en uitkomen an mijn kamer; en in een verpleeghuis heeft men het over zorgminuten.
De zzp’s; de zorg zwaarte pakketten betekenen simpel; minder handen aan het bed; minder geld voor zorg en nog meer toestanden die wij niet willen. Ook u niet. U riep er keihard over toen U verkiezingen hield. U zou dit veranderen; en ik merk dat ook tijdens uw regeerperiode er niets verbeterd is; en met de invoering van de zorg zwaartepakketen; zal het zeker niet beter worden.
Meneer balkenende; de zorg maakt een gigantische stap terug met de invoering van de zzp’s en uw regeringsbeleid.
Meneer balkenende; namens alle bejaarden; bewoners in verpleeg en verzorgingshuizen…….

BEDANKT!!!!!

Previous post:

Next post: