Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   om de dag

om de dag

by de man in de zorg on March 25, 2006

om de dag
Ach je ken dat wel; een prive leven.
Een priveleven dat doordenderd en druk, druk, druk, druk.
Ook ik als schrijver van de weblog heb er mee te maken. 36 Uur onregelmatig werken in de zorg;een kanjer van een vriendin die ook in de zorg werk en ja; elkaar weinig zien; misschien wel veels te weinig. Tussendoor even een stukje schrijven en dan snel weer verder racen. Kost een hoop tijd; dat schrijven; maar ik vind het ook verdomd leuk om te doen. Afleiding en alles even opzij zetten; even wegdromen. Tis voor mij een stukje afleiding in een zeer hectische tijd.

Toch ondanks een enorm hoog bezoekersaantal zal je rieel moeten wezen en op een gegeven moment keuzes moeten gaan maken. Je moet rieel wezen en blijven. Keuzes voor prive in plaats van s’avonds een half uur achter de pc zitten schrijven. Tijd maken voor schrijven, die er soms eigenlijk niet is; of ja ten koste gaat van…ja wat….

Kep erover nagedacht; over de log; vind het gewoon leuk om te doen; maar ik ben tot een belangrijke conclusie en keuze gekomen. Het elke dag verschijnen levert een dusdanige druk op mijn priveleven dat ik vanaf morgen de log 1 maal per 2 dagen laat verschijnen. Dus een dag wel en dan een dag niet en dan weer wel.
Zo blijft het leuk; voor zowel mij als ook prive. Ook vind ik dat een log niet moeten is; het moeten schrijven is anders dan het willen schrijven.
Vind het leuk wat ik bereik; meer dan tweeduizend lezers per dag en ja; en vaste plaats in de web-log top vijftig; maar het moet leuk blijven.
Een log is niet heilig ten opzichte van mijn prive; mijn prive is hoofdzaak en de log; vind het enorm leuk wat er gebeurd; waardeer jullie als bezoekers en lezers enorm; maar het moet leuk blijven; en dat was en is de insteek van het maken van deze weblog.
Dus ja; morge ben ik er gewoon weer; maar dan; ja dan ben ik er om de dag. Dan is het voor mij leuk om te doen en ja; voor jullie als vaste lezers van de bijna dagelijkse log; denk ik dat j?llie er wel begrip voor hebben. Een computer; een weblog en internet is enorm leuk maar bijzaak ten opzichte van een prive leven. Zeker ook voor mij

Previous post:

Next post: