Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   plakkerige boel

plakkerige boel

by de man in de zorg on November 20, 2007

plakkerige boel
Samen een weekje vrij betekend veelal klootzakken in en om het huis. Ja; veel rommelen; aan dingen die normaal gesproken niet gedaan worden of veels te lang blijven liggen. Ja; ook de buitenboel; alsthans het sopwerk aan de pui en de ramen. Heerlijk buiten in de kou lekker blauwbekkend de ramen doen. Ja; je ziet het zeer goed opknappen. Zeker ook vandaag. Neen, kweet niet wat de buren; de shell de afgelopen weken omhoog heeft gespuwd; maar het was werkelijk weer zwarte bagger wat er weer van mijn ramen afdroop. Neen; echt ik schrok ervan; een week of vier geleden de ramen nog gedaan en nu zo veel zwarte rommel en troep. Oke; plakkerige en getinte glazen zijn we buiten gewend door de aller beste buurman van mooi Hoogvliet; maar wat ik vanmorgen zag; daar schrok ik echt van. In vier weken en echt de zwarte drap; van de industrie droop er vanaf. Schrikken; omdat je weet dat je dit ook naar binnenademt en ja; ook in mijn longen techtkomt. Soms zie je de buren fakkelen; en dan denk je acht het valt wel mee; zal wel relatief schoon wezen; dat zeggen ze ook. Kijkend naar wat er de afgelopen vier weken de lucht is ingegaan; weet ik verdomd goed; het valt niet mee.

Ja; we boffen in mooi Hoogvliet met deze buren. Maarja ik zal niet klagen; de shell stond er eerder dan wij er woonden; dus ik heb eigenlijk niets te klagen en te zeiken daarover; maar toch; soms maak ik me best wel grote zorgen wat voor troep er vast zit geplakt op mijn ramen en wat ik dan ook inadem hier in mooi Hoogvliet………

Previous post:

Next post: