Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   post van kiyoung uit nairobi in kenya

post van kiyoung uit nairobi in kenya

by de man in de zorg on January 18, 2013

Weer een stel hele mooie ansichtkaarten besteld bij Brenda van op www.PostcardWorld.eu
Brenda, heeft een ongelooflijk groot assortiment postcrossing kaarten en is goedkoop. Ik koop vrijwel altijd mijn ansichtkaarten bij haar. betrouwbaar, snelle levering en een groot assortiment. Bij tien euro geen verzendkosten.
rotterdam
Zeer recent een echte ansichtkaart ontvangen van kiyoung uit nairobi in kenya
KE927
Leuk via postcrossing. postcrossing is :”ontvang een kaart van een willekeurig iemand van waar ook ter wereld“ nadat jij een kaart verzonden heb. In het kort.
Je registreer je bij postcrossing.com.
Je maak een profiel aan.
Je vraag een willekeurig adres aan.
Je verzend een echte ansichtkaart.
Zodra jouw kaart binnen is bij de volslagen onbekende, ontvang jij een echte ansichtkaart van een willekeurig iemand en totaal onbekende van waar ook ter wereld, bijvoorbeeld uit kenia.
Vooropgesteld; het is geen piramide spel, ketting brief of wat dan ook en er zitten geen verplichtingen aan vast. Zolang jij kaarten verstuur krijg jij echte kaarten terug. Stop jij met verzenden… dan stopt ook het ontvangen van kaarten. meer weten overwat je ontvang; kijk eens op www.johanterlouw.nl (uit dertig verschillende landen heb ik reeds kaarten ontvangen). Het project vind je op www.postcrossing.com en mooie kaarten, die kan je bijvoorbeeld kopen bij brenda op www.PostcardWorld.eu
Nog een ding om te weten…. het is en blijft leuk om een echte ansichtkaart op de deurmat te vinden toegezonden vanuit een willekeurige plaats ook ter wereld door een volslagen onbekende.

Previous post:

Next post: