Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   droomkasteel

droomkasteel

by de man in de zorg on July 5, 2009

droomkasteel
De vakantie is in regio noord alweer begonnen en ja; ook op mijn afdeling zijn de eerste collega’s al met vakantie. Ja; vakantie;… heerlijk; en ik kijk er nu al weer naar uit. Niet omdat je het echt zat ben op mijn werk; maar toch; een paar weken vrij is lekker, en ik kijk er nu al; ondanks dat het nog lang niet zover is enorm naar uit. Eindelijk een paar weken om samen met mijn kanjer te zijn; en niet continu langs elkaar heen lopen. Relatie therapie hoorde ik iemand zeggen die elkaar ook haast niet ziet en dan een paar weken “verplicht ” samen is.
Neen; ik heb nog aardig wat dagen; zoniet weken te gaan voor mijn vakantie. Neen ik ga…. ach laat maar; als ik opschrijf wanner ik met vakantie ga, dan maak ik het voor verschillende mensen wel heel makkelijk. Tuurlijk, ik heb alle vertrouwen in jullie als lezers; maar ik weet megod niet wie deze krabbels leest. Schrijf ik op dat ik met vakantie ga op een bepaalde datum; dan maak ik het mensen met mindere bedoelingen wel heel makkelijk.

Neen; we zijn er thuis nog niet uit. Wel alle gidsen gehaald met de meest exotische bestemmingen. Begon met 1 gids; en nu; ach ja we hebben bijna een heel reisbureau thuis. Veel landen; veel hotels; de ene nog mooier en luxer dan de andere.
Neen; we zijn een beetje verpest de afgelopen jaren; kijkende naar hotels. Ondertussen word “onze lijst met eissen ” steeds langer.
We kijken nu al naar een all inclusieve hotel;
Groot zwembad
Aan zee
Zeezicht kamer
Vier of vijf sterren
Luxe
Hoge waardering bij vakantiereiswijzer; minimaal een 8.5 en hoger
Voor vijftien dagen; liefst meer dagen
Temperatuur boven de vijf en twintig graden; en ja wat nog meer; ja ach; veel meer; maar dan zou het zo’n lange waslijst worden.
Neen we zijn herrieop aan het kijken; en ik denk; neen weet zeker dat we er nog lang niet uitzijn.
Veel getwijfel; veel gedub; maar er blijft wel een topper over.
Dit hotel; waar we vorig jaar ook zaten.

Een klein kasteel; afgelegen op een berg waar geen kinderen zijn toegestaan; waar geen flikker te doen is en je alleen rust vind
Ik weet zeker dat ik er samen met mijn kanjer een mooie vakantie zal hebben en dat het goed is. Een kasteel op een berg; ik zou wel terug willen; ja; ons ideale vakantie hotel.
Maarja; de vakantie; mijn vakantie is nog ver weg…. Erg ver weg :(
tot oneven

Previous post:

Next post: