Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   recept van de dag paddenstoelenpasta

recept van de dag paddenstoelenpasta

by de man in de zorg on November 2, 2008

recept van de dag paddenstoelenpasta
Ingredienten: 500 g fussili grof (250 g), zout, versgemalen peper, 300 ml slagroom, 2 teentjes knoflook, 500 g kastanjechampignons, 4 bosuitjes, 4 Italiaanse runderfilets (360 g), 3 el olijfolie, 3 el kappertjes, 60 g oude kaas

Bereidingswijze: Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing en giet deze af. Breng intussen de slagroom aan de kook en pers de knoflook erboven. Laat de slagroom op een laag vuur iets inkoken. Veeg de kastanjechampignons schoon en halveer ze. Snijd de bosuitjes in schuine stukken. Bak de runderfilets in een koekenpan volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Verhit de olijfolie in een pan en bak de champignons ca. 4 min. mee. Schenk de ingekookte slagroom erbij. Schep het champignonmengsel en de kappertjes door de pasta en breng op smaak met zout en peper. Schaaf van de kaas flinters boven de pasta en garneer met de bosuitjes.

Previous post:

Next post: