Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   recept van de dag spaanse pangasiusfilet

recept van de dag spaanse pangasiusfilet

by de man in de zorg on November 30, 2008

recept van de dag spaanse pangasiusfilet
Ingredienten: 1/2 zak gesneden ui (diepvries, a 300 g) 1 zak gesneden tomaat (diepvries, 300 g) 1 zak gesneden paprika (diepvries, 300 g) 2 eetlepels olijfolie 1 kippenbouillontablet 500 g pangasiusfilet (vis, diepvries), in 8 stukken 300 g rijst 2 eetlepels amandelschaafsel

Bereiden: Schep in een braadpan de bevroren ui, de tomaat en de paprika om met de olijfolie. Verkruimel het bouillontablet boven de pan. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 10 min. zachtjes gaar worden. Leg de pangasiusfilet in de saus en stoof de vis met de deksel op de pan in 20 min. zachtjes gaar. Bereid intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan. Schep de rijst en de vis met de groenten op 4 borden. Bestrooi met het amandelschaafsel

Previous post:

Next post: