Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   recept van de log dag kabeljauw kerriesaus met banaan

recept van de log dag kabeljauw kerriesaus met banaan

by de man in de zorg on October 15, 2007

recept van de log dag kabeljauw kerriesaus met banaan
Ingredienten: 1 pak witte rijstbuiltjes (250 g), 1 rode paprika, 2 schaaltjes kabeljauwfilet (ca. 200 g), 6 eetlepels zonnebloemolie, 1 zak gesneden prei (500 g), 4 bananen, 1 pakje kerriesaus culinair (38 g)

Materialen: wok

Bereiden: Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauwfilet in blokjes snijden. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Paprika en prei ca. 2 minuten roerbakken. Kabeljauw toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Intussen bananen pellen, halveren en in lengte doormidden snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en bananen ca. 2 minuten bakken. Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis-groentemengsel en kerriesaus mengen en even doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen. Vis met saus er overheen schenken en garneren met gebakken banaan.

Previous post:

Next post: