Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   recept van de log dag Kerrieragout met ananas

recept van de log dag Kerrieragout met ananas

by de man in de zorg on December 13, 2007

recept van de log dag kerrieragout met ananas
Ingredienten: 250 g ongekruide varkensreepjes (bij de slager), 1 el boter, 1 tl kerrie, 1 blikje ananasstukjes op sap (ca. 225 g), 1 zakje MAGGI Kerrie Saus

Bereidingswijze: Bak in de koekenpan de varkensreepjes bruin in hete boter. Bestrooi ze met zout, peper en 1 theelepel kerrie. Laat de ananasstukjes uitlekken boven een kommetje. Roer de ananasstukjes door het vlees. Bereid het zakje MAGGI Kerrie Saus zoals aangegeven, maak hem naar eigen smaak pittiger met wat extra kerrie. Roer de saus door het vlees.

Previous post:

Next post: