Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   recept van de log dag meloen met turks fruit

recept van de log dag meloen met turks fruit

by de man in de zorg on October 30, 2009

recept van de log dag meloen met turks fruit
2 kleine Cavaillons, 2 dl room, 2 eetlepels bloemsuiker, 150 gr Turks fruit, 4 braambessen of frambozen
Halveer de meloenen in de breedte, ontpit hem, steek met een Parijs uitsteeklepeltje zoveel mogelijk balletjes uit het vruchtvlees en laat de meloenballetjes even uitlekken. Klop de room samen met 1 eetlepel bloemsuiker stijf. Snijd het Turks fruit in stukjes, meng dit door de meloenballetjes en vul de meloenen hiermee op. Versier met een toefje slagroom, plaats in het midden een braambes en bestuif met bloemsuiker. Geef er de rest van de slagroom apart bij.

Previous post:

Next post: