Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   recept van de log dag pasta met italiaanse roerbakgroente

recept van de log dag pasta met italiaanse roerbakgroente

by de man in de zorg on November 8, 2007

recept van de log dag pasta met Italiaanse roerbakgroente
Ingredienten: 300 gr farfalle (strikjespasta), 2 uien, 2 eetlepels olijfolie, 1 potje groene olijven zonder pit (240 g), 1 pakje Quorn-stukjes (175 g), 1 pak roerbakgroente Italiaans (diepvries, 450 g), 1 pot sugo verdure (tomatensaus, 470 g), 1 zakje gemalen oude kaas (150 g)

Bereiden: Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en in halve ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en quorn rondom bruinbakken. Ui toevoegen en 1 min. meebakken. Roerbakgroente toevoegen en 4 min. bakken. Tomatensaus en olijven toevoegen en geheel door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta met saus en kaas serveren.

Previous post:

Next post: