Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   recept van de log dag patzarja salata rode bietjessalade

recept van de log dag patzarja salata rode bietjessalade

by de man in de zorg on January 1, 2004

recept van de log dag patzarja salata rode bietjessalade
(5-6 personen)
1 kg rode bietjes, 4-5 eetlepels azijn, 4-5 eetlepels olijfolie, zout
Snijd de blaadjes van de bietjes en kook ze apart gaar (1 1/2 uur de bietjes en 15 minuten de blaadjes).
Doe de olie, het zout en de azijn bij de kokende blaadjes.
Haal, als de bietjes gaar zijn, de buitenste schilletjes eraf, snijd ze in plakjes en overgiet ze met wat olie en azijn.
Dien ze samen met het bietblad op.
Lekker bij gebakken of gegrilde vis.

Previous post:

Next post: