Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   recept van de log dag ravioli met tomaten groentesaus

recept van de log dag ravioli met tomaten groentesaus

by de man in de zorg on August 6, 2009

recept van de log dag ravioli met tomaten groentesaus
300 gr ravioli, 1 ui, 1 paprika, 350 gr shoarmavlees, 25 gr boter, 400 gr roerbakmix- of boerensoepgroenten, 1 grote pot Sugocasa (basistomatensaus), 100 gr geraspte kaas
Kook de ravioli in ruim kokend water met zout gaar. Snipper de ui en de paprika. Bak het shoarmavlees in de boter bruin, voeg de ui, paprika en groentenmix toe en roerbak 2-3 minuten. Voeg de tomatensaus toe, breng aan de kook en laat de saus in nog ± 5 minuten gaar worden.
Breng de saus met zout en peper op smaak. Meng de saus met de ravioli of serveer de saus apart. Strooi aan tafel de geraspte kaas over het gerecht.
Variatie:
Maak de saus met 300 gr kalkoenreepjes, 2 eetlepels tacokruidenmix, 1 prei, 2 stelen bleekselderij, 1 rode en 1 groene paprika, 1/2 bakje champignons, een pakje tomato-frito en 100 gr garnalen.

Previous post:

Next post: