Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   recept van de log dag spaghetti met spinaziesaus ei en blauwe kaas

recept van de log dag spaghetti met spinaziesaus ei en blauwe kaas

by de man in de zorg on January 1, 2004

recept van de log dag spaghetti met spinaziesaus ei en blauwe kaas
1 pakje spinazie a la creme (diepvries), zout, peper, versgemalen nootmuskaat, een scheutje citroensap, 4 eieren, 200 gr Danish blue of gorgonzola, een scheutje olie, 300 gr spaghetti
Maak de spinazie volgens het voorschrift op de verpakking klaar en breng op smaak met wat peper, nootmuskaat en wat citroensap.
Kook de eieren ± 6 minuten, pel en halveer ze. Verkruimel de kaas grof.
Breng intussen ruim water met wat zout en een scheutje olie aan de kook en kook de spaghetti in ± 10 minuten beetgaar. Schep de afgegoten en uitgelekte spaghetti in een met heet water uitgespoelde schaal, schep er de spinazie op, bestrooi met de kaas en garneer met de halve eieren.

Previous post:

Next post: