Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   ruzie maken doe je niet alleen

ruzie maken doe je niet alleen

by de man in de zorg on November 24, 2007

ruzie maken doe je niet alleen
Hoogvliet een mooie stad onder de rook van Rotterdam; neen eigenlijk een mooie stinkstad; onder de rook van de shell in Pernis. Een groene gemeente; net na de oorlog uit de grond gestampd om te wonen en te werken; dichtbij de grote stad. Hoogvliet; een stad waar veel word gewoond; maar weinig word gewerkt, kijkend naar de hoogte van de werkeloosheid in deze mooie stad. Geen bal te doen en ja; voor zeer veel; geen geld om wat te doen. Een stad die na de oorlog uit de grond is gestampt met alle bouwtechnische problemen van dien. Neen, na de oorlog had men nog niet zo gehoord van isolatie en ja; in de jaren zestigbouw waar mijn paleis staat, is dat ook niet toegepast zoniet zeer beperkt.

EN TOEN WAS ER OPEENS EEN STUK VERWIJDERD UIT DEZE LOG: ALS SCHRIJVER KAN JE WEL EENS IETS DENKEN EN EROVER PRATEN……EN SOMS OOK OPSCHRIJVEN….MAAR NIET ALLES. SOMS BESEF JE DAT JE TE VER BENT GEGAAN; EN DAT JE ACHTERAF JE TEXT VOOR EEN GROOT DEEL VERWIJDERD (………)

Maarja…alleen is maar alleen en ja, ruzie maken doe je niet alleen; alleen die huizen bij ons zijn zo gehorig en de buren kunnen zo meegenieten.

Previous post:

Next post: