Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   salade recept en recepten feestelijke lentesalade

salade recept en recepten feestelijke lentesalade

by de man in de zorg on January 12, 2000

salade recept en recepten feestelijke lentesalade
Rooster 1 eetlepel gepelde pistachenoten in een droge koekenpan lichtbruin.
Bak 100 gr magere spekblokjes knapperig uit.
Maak 1 doosje aardbeien (250 gr) schoon en halveer ze.
Klop een dressing van 1/8 liter creme fraƮche, het sap van 1/2 citroen, 2 eetlepels olijfolie, een druppeltje maggi, 1 theelepel basilicum, 1 theelepel tijm en naar smaak peper en zout.
Verdeel 200 gr Vers Gemak Friseeslamix met de afgekoelde pistachenoten en de spekjes over 4 borden en lepel de dressing erover.
Schaaf 100 gr feta in dunne plakjes en verdeel die met de aardbeien over de salade.
Garneer met een toefje peterselie.

Previous post:

Next post: