Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   salade recept en recepten fusillisalade met ham en artisjokken

salade recept en recepten fusillisalade met ham en artisjokken

by de man in de zorg on January 12, 2000

salade recept en recepten fusillisalade met ham en artisjokken
250 gr fusilli (spiraalpasta)
zout, peper
300 gr wortel in dunne plakjes
100 gr magere dungesneden achterham
1 groot blik artisjokharten (330 gr netto), uitgelekt
75 gr umer
1 fijngeperst teentje knoflook
2 eetlepels fijngesneden bieslook

Kook de pasta in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar, spoel hem daarna koud en laat uitlekken.
Kook de wortel in kokend water ± 5 minuten, spoel hem daarna koud en laat uitlekken.
Snijd de ham in dunne reepjes en de artisjokken in schijfjes.
Meng de pasta met de wortel, ham en artisjokken en de umer met de knoflook, zout en peper.
Vermeng de saus met de salade en bestrooi met bieslook.

Previous post:

Next post: