Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   salade recept en recepten herfstsalade

salade recept en recepten herfstsalade

by de man in de zorg on January 12, 2000

salade recept en recepten herfstsalade
(snel eenpansgerecht)

Kook 400 gr broccoliroosjes in water met wat zout en laat ze uitlekken.
Laat 1 blikje mini-maiskolfjes (155 gr) uitlekken.
Maak 150 gr shii-take schoon en snijd ze in vieren.
Bak de shii-take met 1 uitgeperst teentje knoflook en 2 theelepels olie.
Verwarm een dressing van 1 eetlepel sesamolie, 2 eetlepels arachide-olie, 1 eetlepel droge sherry of rijstwijn, 1/2 eetlepel sojasaus en wat peper en zout.
Verhit 2 eetlepels arachide-olie, frituur daarin een handvol rijstmie en laat die op keukenpapier uitlekken.
Schep de broccoli met de mais en de paddestoelen door elkaar.
Schenk de dressing erover en garneer met de mie.

Previous post:

Next post: