Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   salade recept en recepten macaronisalade met champignons en blauwe kaas

salade recept en recepten macaronisalade met champignons en blauwe kaas

by de man in de zorg on January 12, 2000

salade recept en recepten macaronisalade met champignons en blauwe kaas
300 gr groene lintmacaroni
1 potje funghi alla pizzaiola (Grand’Italia)
100 gr Gorgonzola
2 eetlepels pijnboom- of zonnebloempitten
versgemalen zwarte peper

Kook de lintmacaroni in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de
verpakking beetgaar, giet af en spoel in een vergiet koud af.
Laat de pasta goed uitlekken en afkoelen.
Schep de inhoud van het potje champignons door de macaroni en laat dit 1 uurtje intrekken.
Verdeel de lintmacaroni over 4 borden en verbrokkel de kaas erboven.
Rooster de pijnboom- of zonnebloempitten in een droge koekepan en bestrooi de salade ermee.
Maal er wat zwarte peper boven.
Lekker met warme ciabatta en kruidenboter.

Previous post:

Next post: