Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   salade recept en recepten salpicon de pescado salade van gemarineerde vis

salade recept en recepten salpicon de pescado salade van gemarineerde vis

by de man in de zorg on January 12, 2000

salade recept en recepten salpicon de pescado salade van gemarineerde vis
Voor de salpiconsaus:
2 dl olijfolie
0,2 dl citroensap
1/2 dl witte wijnazijn
4 kleine augurkjes
2 eetlepels kappertjes
25 gr pimientos (ontvelde en gehakte paprika)
peterselie of dille
zout, versgemalen peper

Suggestie voor vissoorten:
100 gr gepelde garnalen
100 gr gekookte mosselen
100 gr gepelde langoustinestaarten
300 gr gepocheerde vis (*), bijvoorbeeld zeeduivel, heek, tong, wijting

Hak de augurkjes, de paprika en de groene kruiden.
Doe het citroensap en de wijnazijn in een grote kom en roer er met een garde langzaam de olijfolie door.
Voeg de overige ingredienten toe en breng op smaak met zout en peper.
Voeg dan de vis toe die u heeft gekozen en laat het geheel voor het serveren enkele uren tot 1 dag marineren.

Previous post:

Next post: