Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   salade recept en recepten spinaziesalade met gerookte kipfilet en pistachenoten

salade recept en recepten spinaziesalade met gerookte kipfilet en pistachenoten

by de man in de zorg on January 12, 2000

salade recept en recepten spinaziesalade met gerookte kipfilet en pistachenoten
Was en droog 300 gr verse spinazie en verdeel de groente over 4 borden.
Snijd 200 gr gerookte kipfilet in dunne plakjes en leg die op de spinazie.
Boen 1 kleine perssinaasappel goed schoon en rasp er 1 theelepel sinaasappelrasp af.
Pers de sinaasappel uit en meng het sap met de sinaasappelrasp.
Voeg 6 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels grove mosterd, zout en peper toe en roer tot een vinaigrette.
Schenk de vinaigrette over de spinaziesalade en bestrooi met 40 gr gepelde en grofgehakte pistachenoten.

Previous post:

Next post: