Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   salade recept en recepten zomerse aardappelsalade

salade recept en recepten zomerse aardappelsalade

by de man in de zorg on January 12, 2000

salade recept en recepten zomerse aardappelsalade
Kook 6 stevige schoongeschrapte, ongeschilde middelgrote aardappelen (± 1 kg) gaar.
Laat ze afkoelen, schil ze, snijd ze in plakjes en zet die apart.
Doe 1 fijngehakte ui, 2 dl (kippen)bouillon, 6 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, 2 theelepels Zaanse mosterd en Zout en peper in een pan.
Breng dit snel aan de kook en laat het op laag vuur 5 minuten staan.
Neem de pan dan van het vuur en roer wat vers citroensap door de saus.
Schenk de saus over de aardappelen, laat afkoelen en serveer.

Previous post:

Next post: