Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   schoonmoeders, oma’s en opa’s gezocht

schoonmoeders, oma’s en opa’s gezocht

by de man in de zorg on June 2, 2007

zaterdag 2 juni 2007
Vooropgesteld dat ik een lieve schoonvader en ook schoonmoeder heb. Neen, dat schrijf ik niet omdat af en toe mijn vriendin ook eens komt buurten op deze log; het zijn gewoon hele lieve mensen.

Oke, maar ik heb een vraagje aan jullie lezers. Hebben jullie nog schoonmoeders (het mag ook schoonvaders zijn) opa’s en oma’s in de aanbieding? Klink raar, maar in tijde van lange wachtlijsten in de zorg hebben we sinds een langere periode een leeg bed op de afdeling. Een ieder in de zorg weet dat dit niet slecht is; een leeg bed betekend minder…neen geen zorg dus minder druk op de afdeling.
Een ieder weet in de zorg dat een leeg bed geld kost; heel zakelijk; er zijn geen “inkomsten”.
Ja, een best wel lange peiode is er een leeg bed op de afdeling en ik vraag me telkens af; wanneer komt er een opname. Dit vraag ik me al langer af; maar wat ik wacht en wacht; het bed blijft leeg.
Dus mij vraag aan julliie als lezers is….hebben jullie schoonvaders; schoonmoeders opa’s en/of oma’s in de aanbieding en willen jullie die op een zorgafdeling hebben die ondanks alles in de verpleeghuiszorg niet slecht presteert….denk aan mij; wij hebben (nog) plaats.

Oh ja… en over mijn schoonouders terug te komen, ik en m’n vriendin zulen er alles aan doen om verpleeghuisopname te voorkomen of zo lang mogenlijk uit te stellen.

Previous post:

Next post: