Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Soms vergeet je wel eens iets

Soms vergeet je wel eens iets

by de man in de zorg on July 15, 2007

Soms vergeet je wel eens iets
Ja, vannacht gewerkt; gaar en snel naar huis willend. Neen; zaterdag rot geslapen. Drie uur is toch te weinig als je in de nacht zit. Maarja; te laat naar bed en zeer vroeg uit bed.
s’ Avonds ook niet meer willen en kunnen slapen. Ja; priveleven. Het is idioot dat buiten dat je veel langs elkaar loopt dat je daar ook nog wel eens tijd in moet steken. Belachelijk!
Maarja, vanmorgen snel naar huis. Gaar; heel gaar; misschien wel te gaar. Snel naar huis op m’n stalen ros. Rij door rood met m’n fiets. Die auto is toch schuldig als hij me aanrijd. Neen; geen hond op straat te bekennen toen ik naar huis reed.
Snel naar huis en ik doe de poort open.

GRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
Ik kijk in de bek van een zeer grote hond; lippen opgetrokken en vol in de attack positie.
Sorry buurhond; ik ben het maar. Hij snuffelt aan m’n kleding. “Ahhh urine en poep; ik ken jou; jij ben de buurman zie ik hem denken en je kom van je werk”.
Neen; anders roep ik altijd of laat ik weten dat ik er aankom; de buurhond loopt altijd los en zit daar meestal. Maar vanmorgen had ik haast en was ik op z’n zachts gezegt goed suf. Gooi de poort open; riep niet en vergat dat hij er was. Bijna opgegeten. Volgende keer ondanks dat ik haast heb en suf ben even 1 seconde nadenken omdat daar een bakbeest van ‘n hond loopt. Volgende keer pakt hij me echt!

Previous post:

Next post: