Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   sorry dat ik zo laat ben

sorry dat ik zo laat ben

by de man in de zorg on November 19, 2007

sorry dat ik zo laat ben
Eergisteren waren ze al volop bezig bij de buren thuis. Veel stammellen en geschuif in het huis. Alles werd verschoven en ja; alles werd veranderd. Toen ik s’avonds laat buiten stond te peuken en bij de buren naar binnen keek was het huis volop en in zijn geheel in kerstsfeer gehuld. De kerstboom stond op; de ramen waren beplakt en de honderden lampjes (ze zijn hiernaast net zo gek als ons op honderden flikkerende lampjes) hingen weer overal.
Gisterochtend hoorde ik zeer vroeg geloop op het dak; en ook ons dak. Ook de kerstverlichting werd buiten opgehangen en ja; de buren vinden dat ook erg mooi;weten ze; dus dat lange lichtsnoer kan daar ook al vast opgehangen worden. Ook de lichtsnoeren langs zijn ramen en de kerstmannen; al dan niet verlicht werden weer aan de dakgoot bevestigd. De opblaasbare kerstman staat er ook weer bijna traditie getrouw en ja; ook achter is niet vergeten. Om eerlijk te zijn; het ziet er wel erg tof uit; en ja ook mijn handen jeuken als ik dat allemaal weer zie bij mijn buren.
Neen; thuis de afspraak gemaakt dat pas na sinterklaas alles word opgezet voor de kerst; maar met zo’n buurman word het bij ons ook steeds eerder, om eerlijk te zijn. Versieren doet versieren zal ik maar denken; en ja het is erg aanstekelijk om het weer zo leuk bij de buren te zien.
Sprak hem gisteren terwijl hij op de ladder stond. “Ja we zijn laat; anders doen we het al een week eerder ophangen; maar het kwam niet zo goed uit thuis….. sorry 😉 maarja; 1 moet er de eerste wezen; de tendsetter; zal ik maar zeggen” gaf hij bungelend aan zijn ladder aan.
Kijk het leidzaam aan; met jeukende handen en ja; eigenlijk wel met erg jeukende handen. Jeukende handen omdat het inderdaad weer erg leuk uitziet bij hun en ja; als het aan mij lag zou alles ook bij mij allles al worden opgetuigd. Maarja; de afspraak thuis is na vijf december. Nog 16 nachtjes slapen……..

Previous post:

Next post: