Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   sorry kanjer, ik heb hoofdpijn

sorry kanjer, ik heb hoofdpijn

by de man in de zorg on March 27, 2009

sorry kanjer, ik heb hoofdpijn
geen zin in sex
09.00. Mijn bed roept; na vier nachten, werken in mijn zorgtoko. Vier leuke nachten achter de rug; en ja; daarlijk even kort slapen . Kort slapen; anders kan ik vannacht niet slapen.
Vanavond samen vrij. Even samen met mijn kanjer hangen op de bank. Een of andere flutfilm opzetten en halverwege de strijd tegen de zware ogen verliezend en in slaap vallen. Gezellig denk mijn vriendin dan altijd :(
Naar je bed gaan s’avonds als je uit de nacht bent gekomen…..heeeerlijk. Eindelijk weer eens voor de nacht een afspraak met je bed. Eindelijk mijn kanjer, mijn vriendin na vier nachten zelf bejaardenoppasser in de nacht te zijn geweest, weer naast me, ook ik kijk er naar uit.

We gaan s’avonds liggen.
Mijn vriendin is op zoek naar warme voeten; vier nachten zonder snurkende lelijke vent naast haar is ook voor haar te lang en gaat op zoek naar de man met wie ze af en toe een afspraak heeft voor een beetje warmte en liefde in het onregelmatige leven wat je heb als je beiden in de zorg werk heb en dus met zich meeneemt.
Ze kruipt dicht bij me
Ik kijk op.
Sorry kelly; je weet dat ik hoofdpijn heb van het weinige slapen. Vandaag ben ik ben (te) moe en binnen vijf minuten, is die vent die ze af en toe mag lenen van zijn werkgever, verdwenen in een diepe slaap…….
Tot oneven

Previous post:

Next post: