Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   spaghetti recept en recepten volkorenspaghetti met kippenlevers

spaghetti recept en recepten volkorenspaghetti met kippenlevers

by de man in de zorg on January 16, 2000

spaghetti recept en recepten volkorenspaghetti met kippenlevers
400 gr kippenlevers
2 teentjes knoflook
400 gr volkorenspaghetti
zout
100 gr boter
3 blaadjes salie
peper van de molen
1/2 dl witte wijn
50 gr geraspte Parmezaanse kaas
Verwijder de zeentjes en het vet van de kippenlevers en snijd ze in stukjes.
Pel de knoflook en snijd de teentjes in plakjes.
Kook de spaghetti al dente.
Verhit intussen de boter in een pannetje en fruit de knoflook met de salieblaadjes.
Voeg de kippenlevers toe en bak die 3 minuten onder regelmatig keren.
Kruid met peper en zout en giet de wijn erbij.
Roer de aanbaksels van de panbodem en laat de saus nog 1 minuut uitdampen.
Giet de pasta af, meng de saus erdoor en bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas.

Previous post:

Next post: