Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Stratemaker vermoord

Stratemaker vermoord

by de man in de zorg on January 17, 2006

Stratemaker vermoord
17-01-06
Nachtdienst. Het was rustig vannacht. Geen gekke dingen op mijn werk gelukkig. Wel leuk je werk; maar daar kom je voor. Je ken dat wel als je werkt in de nacht. Het sopwerk en zo; de controles, de verzorgingsrondes, pillen uitzetten en meer.
Ja; lekker nachtdienst, een poosje geleden dat ik in nacht heb gezeten. Veel verandert sinds mijn laatste nachtdienst; maar er wel leuk en goed uitgekomen.
Vanmorgen thuisgekomen. De straat was rustig. Staatmannetjes waren verder op bezig. Ze zijn bijna klaar in de straat; naja bijna. Daarlijk heb ik begrepen; gaan ze een stuk openbreken om de stoepen nog aan te passen.
Wel over nagedacht in de staat. Er zijn in het hofje waar ik woon vijftien parkeerplaatsen gemaakt. Netjes; althans er is niet nagedacht dat er op het hofje meer dan twintig huizen zijn en ja….weetje beste gemeente Hoogvliet…even een geheimpje vertellen….ssssst….mensen hebben tegenwoordig auto’s. Tegenwoordig bijna allemaal; maar dat moet je niet verder vertellen hoor.
Komen zo’n vijftien parkeerplaatsen tekort in het hofje. Maar dat maakt niet uit, daar hadden ze nog niet over nagedacht. Ook niet dat ze als ze de staat hadden dichtgemaakt dan men het later weer open zou moeten breken, kep gegrepen volgende week voor een deel.
Maarja; dus nachtdienst. Was rustig in de staat. Gasten zijn dus bijna klaar en zijn aan het einde van de staat bezig.
Rommel ruimen.
Ik ben best we vroeg naar bed gegaan. Tegen negenen lag ik op bed en ja….om half elf ben ik uit bed gekomen. Tis nu twee uur in de middag en ik heb hoogstens twee uur gelapen nu. Ik moet; ja moet vanavond gaan slapen; anders “breek” ik mezelf. Op anderhalf tot twee uur slaap kan ik niet functioneren.
Neen ze zijn sinds een uur of elf met die stamapperaten bezig. Lopen rondjes; met z’n tweeën. Een rondje duurt ongeveer tien minuten en elke vijf minuten heb je het idee dat er een vliegtuig in je huis stort of een helikopter boven je huis hangt. Dan harder, dan zachter.
Kwas om twaalf uur in alle staten.
Weetje; zou ze van binnen aan kunnen vliegen.
Maarja; dat staat zo stom in hart van Nederland sbs actienieuws of vijf in het land.
Stratenmaker vermoord door buurtbewoner die wou slapen. Neen wel denken niet doen. Ben na zo idioot weinig slaap in alle st(r)aten; en wie weet als dit morgen en overmorgen; dan heb ik nog steeds nacht; nog steeds aan de gang is….en je leest de kop”stratenmaker vermoord” bij sbs6, denk dan aan mij. Hellup ik wil slapen, als ik nachtdienst heb. En als het kan meer dan drie uur…

Previous post:

Next post: