Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   stront aan de knikker

stront aan de knikker

by de man in de zorg on September 25, 2007

stront aan de knikker
Ja; mijn eerste dag na m’n vakantie. Wekker gezet om tegen zessen en ja; ook dat hielp geen bal. Kreeg een por van m’n vriendin en werd uit bed gepord. Eer dat ik uit bed stapte was mijn plaats al ingenomen. Neen vriendin; mazzelbips; vrij; althans nog een aantal dagen.

Neen; op m’n job een hoop veranderd in drie weken. Ik miste er zes. Drie; neen twee overleden en ja; vanmorgen weer een. Balen; het waren bewoners die ik wel goed kon en een leuke band mee had. Anderen waren overgeplaats of naar huis. Plekken en bedden ingenomen door anderen.
Maarja; neen; ik viel met mijn neus in de boter; misschien geen optimale bezetting; en in de boter vallen met m’n neus eigenlijk ook niet. Eigenlijk in de shit; al kan ik dat niet schrijven. In de faeces dan maar. Neen; kweet niet wat er is of heerste maar afgelopen dagen is er een vierusje of zo op de afdeling. Veel bewoners met diaree en zo.
Maarja; wel lekker gewerkt vandaag; ik kan je er in geuren kleuren alles over vertellen en sinds vandaag ben ik weer een ervaringsdeskundige. Op naar morgen; en aardige bezetting zag ik en ja; ik hoop minder (….) aan de knikker.
Oh ja; ik had dagdienst

Previous post:

Next post: